Varför köpa dina SharkSlides från oss?

Kära kund,

Vi har märkt att det har funnits missförstånd kring våra produkter angående deras ursprung och prisjämförelser med stora kinesiska webbshoppar som Temu och Shein. Vi vill tydligt förklara att våra SharkSlides är importerade från öst, precis som många andra produkter på marknaden. Skillnaden ligger i att vi noggrant säkerställer att våra produkter tillverkas enligt ansvarsfulla produktionsmetoder och uppfyller alla relevanta danska lagkrav. Detta garanterar att du som konsument kan känna dig trygg med produktens kvalitet och säkerhet - läs mer om detta här.

När du handlar hos oss kan du också vara säker på att få produkten snabbt och i hög kvalitet. Om olyckan skulle vara framme och du behöver byta storlek eller returnera produkten, erbjuder vi också en smidig retur- och återbetalningspolicy.

Vi tar ett lite högre pris för våra produkter för att säkerställa deras kvalitet och säkerhet, samt för att driva vårt företag på ett hållbart sätt. Trots detta är skillnaden i pris ofta minimal när du räknar med frakt och importavgifter hos våra konkurrenter.

Som ett registrerat danskt företag betalar vi också dansk moms, importavgifter och företagsskatt. Detta skiljer oss från våra kinesiska konkurrenter och stöder dansk ekonomi. Genom att handla hos oss stöder du dansk näringsliv, vilket i slutändan gynnar både dig och vår gemenskap.

Slutligen är valet av var du köper dina SharkSlides naturligtvis upp till dig som kund. Vi uppskattar om du överväger att stödja oss och vårt engagemang för kvalitet och ansvar. Varje köp hos oss bidrar till en starkare dansk ekonomi och ett mer hållbart val för dig som kund.

Vänliga hälsningar,

Anton Spejlsgaard / SharkSlides.dk


 

Läs nästa

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Fri frakt > 350 DKK!

Få fri frakt vid beställningar över 350 DKK!

Snabb leverans

Alla beställningar levereras inom 2-5 arbetsdagar!

Nöjda kunder

Vi har över 5000+ nöjda kunder!

säker betalning

Vi erbjuder dig en säker betalningsprocess!